Mourinho vybral jedenáctku z nejlepších hráčů, které vedl! Skoro nikoho z Realu Madrid přitom nezmínil

Nejlepší fotbalová sázkovka dorazila do Česka! Vysoký vstupní bonus i řada novinek.

José Mourinho měl to potěšení vést během svojí kariéry mnoho skvělých a úspěšných fotbalistů. Takto složil ideální sestavu z hráčů, kteří byli pod jeho vedením.

Lampard v Chelsea, Ronaldo v Realu Madrid. Samuel Eto’o v Interu Milán. Prostě jedno hvězdné jméno vedle druhého. José Mourinho má jistě z čeho vybírat.




Před samotnou sestavou si ale pojďme připomenout, kde všude Special one během trenérské kariéry působil. Jeho začátky se píší v Benfice, dále pak trénoval tým UD Leiria, Porto, Chelsea, Inter Milán, Real Madrid, Manchester United, Tottenham a nyní koučuje AS Řím.

➡️VIDEO: Trailer na FIFA 23 je tady! Velká novinka ve hře, Votíková i technologický pokrok

V jeho sestavě se však nezmínil o žádném z hráčů Rudých ďáblů i Spurs, vynechal Zlatana, Wesleyho Sneijdera, chybí třeba již zmiňovaný Eto’o.

Největší část sestavy je složena z bývalých hráčů Chelsea, kterou trénoval v letech
2004 – 2007 a následně mezi lety 2013 a 2015. Dále si do své ideální sestavy přidal 2 hvězdy, které byly pod jeho vedením v Realu Madrid a do sestavy se dostal také jeden hráč z Interu.




Takto vypadá Mourinhem zvolená ideální sestava z hráčů, které za svojí kariéru 59letý Portugalec trénoval:

1. Petr Čech 

Když Čech předčasně ukončil svou profesionální fotbalovou kariéru, složilo mu poklonu hned několik fotbalových velikánů. “Je to velká ztráta pro fotbal,” prohlásil tehdy také Mourinho. “Bylo mi ctí, že jsem z Petra v tak mladém věku udělal brankářskou jedničku ve špičkovém týmu Premier League.”

S Betanem už vás Csaplárova past nelapne. Se speciální nabídkou 2 góly náskok vyhráváte už ve chvíli, kdy se váš tým dostane do vedení o 2 góly. Nabídka platí automaticky na všechny předzápasové sázky u evropských pohárů většiny světových fotbalových lig. INFO ZDE

Může jít o obrázek 1 osobě a textu

Pod portugalským koučem zažil Petr Čech své hvězdné působení v londýnské Chelsea. Byl to právě José Mourinho, který z českého brankáře udělal neotřesitelnou dominantu v brance Blues. Vše začalo v sezóně 2004/05, kdy kontroverzní trenér rozhodl, že Čech zastoupí v tu dobu zraněného Itala Cudiniho. Nikdo v tu chvíli netušil, co všechno se v talentovaném brankáři skrývá.

Petr Čech v bráně doslova čaroval, udivoval svými famózními zákroky celý svět a sbíral jedno ocenění a trofej za druhou. Společně s Mourinhem se třikrát radovali z vítězství v EFL Cupu (2004/05, 2005/06 a 2014/15), pozvedli nad hlavu pohár pro vítěze Premier League (2004/05, 2005/06 a 2014/15) a trofej v FA Cupu v sezóně 2006/07.

Zbytek hráčů najdeš na další straně>>>
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11Next page
/**/