VIDEO: Nervák Ronaldo! Takto praštil hráče Irska, pak během 7 minut otočil zápas

Cristiano Ronaldo má poslední dny napilno. Po senzačním návratu do Manchesteru United už se hlásil u nároďáku Portugalska. Kvalifikace na MS 2022 v Kataru totiž na čas vystřídala klubový fotbal. A jak už bývá zvykem, byl to právě on, kdo byl u všeho podstatného.

➡️⁠Jedlík Ronaldo! Rooney prozradil, proč musel vozit svého bývalého parťáka do McDonaldu

Portugalci doma přivítali Irsko jako jasný favorit na výhru, tedy dle papírových předpokladů. Vždyť na Iry byl před zápasem kurz 22, na hřišti to však dlouho vypadalo na velké překvapení. Cristiano Ronaldo totiž 2 góly v 89. a 90+6. minutě úplně otočil vývoj zápasu ve prospěch svého týmu.

Do vedení mohli jít domácí už v 15. minutě, když se k pokutovému kopu nepostavil nikdo jiný, než portugalský kapitán. Svou doménu však tentokrát neukázal a penaltu neproměnil. Fanoušci ihned začali spekulovat, zdali ho nerozhodil moment, který penaltě předcházel.

➡️Jak Mbappé odmítl přepsat historii?! Mladý Francouz si jde za svým snem navzdory nátlaku PSG

CR7 si chystal míč na bílý puntík, když mu najednou hráč Irska jeho pečlivou přípravu narušil a balón odkopl. Reakce podrážděného Ronalda byla okamžitá (video neproměněné penalty i oba Ronaldovy góly níže).




15. minuta Ronaldo zahrává neúspěšně pokutový kop. Všechny góly zápasu najdeš na další straně>>>




1 2Next page
/**/