Suárezův senzační návrat do Premier League!? Ve hře je shledání s bývalými parťáky

Zimní přestupové období je v plném proudu. Několik zajímavých přestupů už se uskutečnilo, jiné visí ve vzduchu. Hodně nahlas se teď začalo mluvit o Luisi Suárezovi. Ten by mohl být po Philippovi Coutinhovi dalším hvězdným navrátilcem v Premier League.






Nejzajímavějším transferem letošního roku byl bezesporu příchod Philippa Coutinha do Aston Villy. Podle posledních zvěstí se zdá, že to nebude jediný velký návrat na Ostrovy. Do Premier League by se měl vrátit také Luis Suárez a světe div se, zájem má mít opět Aston Villa.

➡️VIDEO: Nehorázná troufalost! Takto si Mendy udělal ve vlastním vápně kužely z hráčů Barcelony

K celé záležitosti se vyjádřil také bývalý hráč Villy, Gabby Agbonlahor. “Je jasné, že za vším stojí Steven Gerrard. On hrál velkou roli u příchodu Coutinha. Teď je na řadě Suárez. My fanoušci Villy v jeho příchod pevně věříme. Gerrard má u nich coby bývalý spoluhráč z Liverpoolu velké slovo. Tipuji, že v případě Coutinha stačil jeden telefonát,” je přesvědčen Agbonlahor o příchodu uruguayského kanonýra.

Pro hovoří nejen přítomnost Stevena Gerrada, ale také fakt, že vedení Atlética nemá údajně zájem se Suárezem prodloužit smlouvu, která vyprší toto léto. Pokud by klub chtěl na přestupu 34letého útočníka přeci jen něco vydělat, jeho odchod v tomto přestupovém okně se jeví jako logické řešení.

Suárez hrál v dresu Liverpoolu po boku Coutinha s Gerrardem naposled před 8 lety. Jeho aktuální cena se pohybuje na 10 milionech eur.



/**/