Fotbalistka odmítla minutu ticha! Radikální vysvětlení i tvrdá slova na adresu zesnulé legendy

Celý svět poslední dny uctívá památku fotbalové legendy Diega Armanda Maradony, který zemřel minulou středu ve věku 60 let. Našel se však někdo, kdo nechtěl jít s proudem a odmítl být politicky korektní.

Řeč je o Paule Dapeně, 24leté fotbalistce ze španělské Viajes Interrías FF, která tuto sobotu nastoupila v přátelském zápase proti Deportivo de la Coruňa.

Co jsi nevěděl o Maradonovi! Kokain na hřišti, zápas s Messim, dárek pro Hamšíka, italská mafie a další…

Už během cesty na stadion byla Paula rozhodnuta, že se minuty ticha na počest zesnulého Diega Maradony nezúčastní. “Moje spoluhráčky se na mě podívaly a zasmály se, protože věděly, že to dělat nebudu. Před nedávnem byl ‘Den eliminace násilí páchaného na ženách’ a nikdo takové gesto během zápasu neudělal. Nikdo obětem nedržel minutu ticha. A já to teď odmítám udělat pro násilníka,” vysvětluje důvod, proč seděla otočena zády na trávě.

Messi se krásně trefil! Gól poslal Maradonovi do nebe, pak dostal žlutou kartu

I když Paula uznává, že byl Maradona na hřišti výjimečný, nemůže prostě přehlédnou zvěrstva, která v životě napáchal.

“Řekla jsem si, že prostě musím odmítnout držení minuty ticha, kvůli násilníkovi a pedofilovi. Pokud chcete být opravdovým a uznávaným hráčem, musíte být nejprve člověk, který má nějaké hodnoty přesahující schopnosti a kvality ukázané na hřišti,” uzavřela Paula svou řeč.








/**/