Barák vystřelil finále! Takto český záložník v úplném závěru propálil gólmana a snově rozhodl o postupu

Betano dorazilo do Česka! 3000 Kč vstupní bonus plus 850 Kč po dokončení registrace

Finále Konferenční ligy v Praze bude mít na obou stranách českou stopu. Do Edenu se vrátí duo Souček s Coufalem, jejichž West Ham vyzve Barákovu Fiorentinu. O postup italského celku se postaral v posledních vteřinách prodloužení právě český záložník.

Čtvrteční semifinálové duely evropských pohárů stály za velkou pozornost českých fanoušků, neboť o finálovou účast bojovalo hned několik našich reprezentantů. Zatímco Leverkusen s Adamem Hložkem nedokázal zvrátit nepříznivý výsledek z úvodního souboje proti AS Řím, na druhé frontě v Konferenční lize se zadařilo oběma celkům s českými hráči.

⚠️SPECIÁLNÍ AKCE na Betanu!⚠️ Ke vstupnímu bonusu 3000 Kč teď v rámci MS v hokeji 850 Kč po dokončení registrace


West Ham i na podruhé ovládl duel s nizozemským Alkmaarem, a po celkovém výsledku 3:1 tak může Tomáš Souček s Vladimírem Coufalem vyhlížet návrat do Edenu, kde narazí na svého spoluhráče z reprezentace.

Domů se totiž bude vracet také Antonín Barák, který se stal pro italské fanoušky hvězdou večera. Fialky musely na venkovní půdě dohánět porážku 1:2 proti Basileji. Odvetný zápas šel nakonec po shodné výhře italského celku do prodloužení, v němž o vítězi rozhodl v samotném závěru právě český záložník.



Jednogólové manko smazal za hosty v 35. minutě Nicolas Gonzalez, jenž se uvolnil při rohovém kopu a hlavičkou k levému spodnímu rohu překonal gólmana Hitze.




Ve druhé půli se dokázali prosadit také fotbalisté Basileje, které k postupu přiblížil Zeki Amdouni. Zbylé dva góly včetně postupové branky Antonína Baráka najdeš na další straně ->>

Betano nabízí novým uživatelům 50 spinů ZDARMA a bonus 600 Kč bez rizika

1 2Next page
/**/