VIDEO: Hložek hvězdou zápasu! Český útočník 2 góly a fantastickou asistencí řídil výhru 3:0

Betano dorazilo do Česka! 3000 Kč vstupní bonus plus 350 Kč po dokončení registrace

Světový šampionát v Kataru startuje už za pár dní, což rovněž znamená pozastavení ligového fotbalu. Vedení Leverkusenu naplánovalo kvůli udržení formy hráčů neúčastnících se největšího fotbalového svátku roku sérii přáteláků. Ten úvodní odehrál německý celek ve čtvrtek v noci ve Spojených státech amerických proti tamnímu celku St. Louis. Přípravný zápas se mimořádně vyvedl českému útočníkovi Adamovi Hložkovi, jenž se postaral o všechny góly svého týmu.

Fotbalisté Leverkusenu vyjeli během reprezentační pauzy do Ameriky, kde je čekal první přátelských duel. Ve čtvrtek v noci vyzvali Xabiho svěřenci v CITYPARKU tamní celek St. Louis City.

➡️Náplast za mistrovství světa! Haaland dostal životní nabídku od klubu ze sedmé ligy

Adam Hložek, který kvůli turné svého klubu vynechá oba přáteláky české reprezentace, se objevil v základní sestavě, a nakonec odehrál celý zápas. Český útočník navíc zazářil dvěma góly i vyvedenou asistencí.




Leverkusen otevřel skóre v 36. minutě, kdy na konci útočné akce Hložek posunul krásnou patičkou míč na Hudsona-Odoie, který měl následně před odkrytou bránou snadnou práci. (video níže)

Těsně před koncem první půle se pak rodák z Ivančic zapsal i na střeleckou listinu. Svoje představení završil ve druhém poločase, kdy přidal ještě druhou branku a upravil tím skóre na konečných 3:0. Patrik Schick do utkání nezasáhl, přesto byl na hřišti k vidění ještě jeden český fotbalista. Za domácí mužstvo totiž odehrál 74 minut Tomáš Ostrák.




Hložkova hezká asistence na úvodní branku. Další přátelák čeká Leverkusen 10. prosince proti skotským Rangers.

Betano nabízí novým uživatelům 50 spinů ZDARMA

/**/