VIDEO: Nejhezčí gól šampionátu? Richarlison tímto skvostem definitivně srazil Srby na kolena

Posbírej v rámci Speciálního kalendáře pro MS přes 10 000 Kč v SÁZKÁCH ZDARMA 

Ve čtvrtek vkročil do světového šampionátu mimo Ronalda a spol. také výběr Brazílie. Jeden z hlavních favoritů na zisk světového titulu započal své tažení v turnaji výhrou proti Srbsku, kterou dvěma góly režíroval Richarlison. Útočník Tottenhamu navíc zakončil duel senzační akrobatickou trefou aspirující na nejhezčí gól celého šampionátu (video níže).

➡️VIDEO: Messi v rozpacích! Takto zareagoval na provokativní vzkaz saúdského hráče

Brazílie si ve svém úvodním utkání ve skupině G poradila se Srbskem a po zisku třech bodů se dostala do čela tabulky. Kanárci si výhrou 2:0 prodloužili svoji neporazitelnost ve skupinové fázi mistrovství světa už na 16 zápasů.

BLACK FRIDAY! Betano k bonusu 3350 Kč navyšuje novým registrujícím SÁZKU ZDARMA z 250 Kč na 750 Kč! Akce je časově omezená⚠️

Kanárci si během první půle vypracovali několik nadějných příležitostí, střelecké trápení ale nakonec prolomil až v 62. minutě Richarlison. 25letý útočník Spurs se dostal k odraženému míči po střeleckém pokusu Viníciuse a míč s přehledem usměrnil do odkryté brány. To nejlepší ale teprve mělo přijít.

 





O 10 minut později totiž Richarlison zdvojnásobil vedení svého týmu naprosto luxusním zásahem. Jediný střelec utkání obdržel přesný pas od Viníciuse, se kterým si poradil na výbornou. Míč si na jeden dotek zpracoval, a následně akrobaticky z voleje vypálil k levé tyči.




Speciální AKCE pro MS v Kataru! Betano nabízí novým sázkařům ke vstupnímu bonusu 3000 Kč a 50 free spinům hned po registraci také dalších 200 FREE SPINŮ ZDARMA! Stačí při registrace zadat promo kód: CASINO200

/**/